Analytiker, der kaldte Crypto Pullback, siger, at disse Altcoins vil stige hårdest, når markedet finder bund

En populær kryptohandler og analytiker siger, at tre altcoins brøler tilbage til livet, efter at Bitcoin når bunden.

Analytikeren, kendt i branchen som Flood, fortæller sine 87.000 Twitter-tilhængere, at han er optimistisk med hensyn til BTC, men er stadig forsigtig med den kortsigtede vej fremad, idet han ved, at mange store investorer allerede har sat deres spil og er kommet ind på markedet.

”Her er de niveauer, jeg ser på. Hvis $ 17.400 går i stykker, tror jeg, at vi stadig er hausse, men krybningen af deriv v-spot såvel som større spillere, der har købt, gør mig allerede på en side af forsigtighed på disse niveauer.

Jeg vil undgå at blive hugget op, før vi bryder 20.000 dollars

Flood forudsagde nøjagtigt det bredere kryptomarkedets nuværende retracement den 4. december, før Bitcoin begyndte at flytte til et nylig lavpunkt på $ 17.638.

Ser fremad, siger analytikeren, at han forventer, at tre altcoins vil stige, når markedet vender tilbage.

Flood siger, at handlende skal holde sig til det grundlæggende, når de vurderer markedet

Han advarer mod at blive for fanget i komplekse tekniske handler, især i den flygtige og historiedrevne verden af kryptokurrency.

”Når jeg keder mig og prøver at lave søde, meget komplicerede handler i henhold til modeller, er en 20-årig fysikgrad udarbejdet til mig, når jeg har tendens til at fakkel mest penge. Markeder, især krypto, er meget fortællingsdrevne og har tendens til at udvikle sig hårdt eller slet ikke. ”

admin

View more posts from this author